Belépés
koszegimarika.blog.xfree.hu
"Az ember értékét nem az esze, a műveltsége, nem a hatalma vagy a tehetsége, hanem a lényéből áradó melegség minősíti."--- "Nem az a fontos, a ... Kőszegi Marika
1955.09.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nőként viszont sok mindent látok. Leginkább azt
  2019-06-18 07:42:32, kedd
 
   
  "Nőként viszont sok mindent látok. Leginkább azt, hogy nagyon elcsesztük és már ott tartunk, hogy dacból, csak azért is harcolunk, küzdünk és közben azon nyünyögünk, hogy miért vagyunk egyedül? Miért trutyi a házasságunk? Miért nincsenek igazi nők, meg igazi férfiak? Nyilván ez is ok és okozat. Mint ahogy az is, miért csalnak meg, hagynak el, stb.

Tudom, hogy most nő társaim nagy része azt várná, hogy sajnáljam magunkat és azt mondjam, hogy mert a férfiak rohadékok. De nem fogom. Van bennem önkritika. Ha nem lenne, akkor soha a büdös életbe nem tudnék hiteles lenni a témában és lehúznám a redőnyt.
Tudom, hogy manapság nem trendi azt mondani "szakértőként", hogy én is elcseszem, de azt gondolom, hogy pont annak kéne a trendinek lenni, hogy pont azért leszek hiteles szakember, mert vállalom, és magamon keresztül jártam végig.

Amit végigjártam és járok a mai napig nőként az-az, hogy abbahagyjam végre a férfiak hibáztatását. Meg persze a magamét is, úgy, hogy felismerem a saját rögzültségeimet a témában.

Ezek amúgy a nők agybajai is egyben. Sok agybajunk van. Az első az-az, hogy nem bízunk a férfiakban, mert magunkban nem bízunk. Mert tele vagyunk önértékelési problémákkal, mert megkeményedtünk. Mert túlbonyolítjuk, mert szétfeszültünk. És közben kiheréltük a férfiakat. Férfierőből kommunikálunk, harcolni akarunk, és nyoma sincs bennünk a finom női energiáknak. Közben meg nem vettük észre, hogy a férfiak nem annyira bonyolultak ám, mint hisszük. Csak a mi fejünkben.

Ez a nem bonyolultság a szó legnemesebb értelmében az. Nem rossz értelemben. A férfi sajátja az, hogy erősnek érezhesse magát és legyen értelme az életének. Hogy szükség legyen rá. Hogy elismerjék. Hogy higgyenek benne. Hogy legyen kiért küzdenie. Ezt nem tudjuk mi megadni. Mert átvettük ezt a szerepet és erőből toljuk. Mindent. A kommunikációt, a nem elfogadást, a megszerzést, megváltoztatás mániát.

De kérdem én! Mi köze van ehhez az egységhez, az erők egyesítéséhez, a szeretethez? Hát semmi. Te sem akarnál ott maradni, ahol nem néznek fel rád, ahol nem elég, aki vagy, ahol szétcsesztetnek és nem bíznak benned és ahol folyton attól szorong a másik, hogy alapvetően egy rohadék vagy és bántani fogod.

Valahogy vissza kéne térni a finom nőhöz. Nem a megalázkodó, alsóbb rendűhöz, hanem ahhoz, aki tud befogadni és nem harcolni akar.

Onnan talán el lehetne kezdeni felépíteni valamit, és a férfiaknak sem kéne menekülni tőlünk, mert ez nekik is rohadt fárasztó.

Tudom. Megkérdeztem tőlük .

Barna Berni lélekhangok


 
 
0 komment , kategória:  FÓKUSZBAN "A NŐ"  
Címkék: rögzültségeimet, szétcsesztetnek, megkeményedtünk, túlbonyolítjuk, szétfeszültünk, megváltoztatás, kommunikálunk, egyesítéséhez, kommunikációt, önértékelési, szakértőként, problémákkal, bonyolultság, hibáztatását, megkérdeztem, végigjártam, házasságunk, megszerzést, abbahagyjam, szeretethez, legnemesebb, lélekhangok, bonyolultak, megalázkodó, energiáknak, férfierőből, alapvetően, férfiaknak, elfogadást, felépíteni, kiheréltük, értelemben, elcsesztük, nyünyögünk, férfiakban, értelmében, férfiak rohadékok, büdös életbe, trendinek lenni, férfiak hibáztatását, saját rögzültségeimet, első az-az, férfi sajátja, erők egyesítéséhez, rohadék vagy, finom nőhöz, Barna Berni,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  A világnak égető szüksége van ...  Naplemente  Paul David Tripp Április 26  Szép estét kedves látogatóimna...  Bella István: Zsoltár  802 esztendeje, 1222. április ...  Föld napja április 22  A Gömb  Az elfogadásnak...  Föld napja április 22  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Beney Zsuzsa - Tavasz  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  S a dalok tanulsága  György napra  Esti kép  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Volt egy...  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  A könnyek összegyűjtése  Fodor Ákos költő,  A keserű igazság  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Nehezen engedem  Emlék  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  A Föld napja  Környezetvédelem  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Ázzal aki csak szép  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Muratáj  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Esti kép 
Bejegyzés Címkék
férfiak rohadékok, büdös életbe, trendinek lenni, férfiak hibáztatását, saját rögzültségeimet, első az-az, férfi sajátja, erők egyesítéséhez, rohadék vagy, finom nőhöz, rögzültségeimet, szétcsesztetnek, megkeményedtünk, túlbonyolítjuk, szétfeszültünk, megváltoztatás, kommunikálunk, egyesítéséhez, kommunikációt, önértékelési, szakértőként, problémákkal, bonyolultság, hibáztatását, megkérdeztem, végigjártam, házasságunk, megszerzést, abbahagyjam, szeretethez, legnemesebb, lélekhangok, bonyolultak, megalázkodó, energiáknak, férfierőből, alapvetően, férfiaknak, elfogadást, felépíteni, kiheréltük, értelemben, elcsesztük, nyünyögünk, férfiakban, értelmében, felismerem, elismerjék, befogadni, férfiakat, harcolunk, elcseszem, fejünkben, magunkban, sajnáljam, rohadékok, érezhesse, önkritika, agybajunk, leginkább, szakember, menekülni, nincsenek, egységhez, keresztül, higgyenek, trendinek, küzdenie, átvettük, valahogy, gondolom, lehúznám, harcolni, vállalom, életének, szerepet, agybajai, manapság, magunkat, rendűhöz, fárasztó, lehetne, hisszük, férfiak, mindent, valamit, magamon, nyilván, hagynak, mondani, maradni, csalnak, akarnál, hiteles, egyedül, tartunk, vagyunk, erősnek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 69029 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6107
  • e Hét: 35307
  • e Hónap: 74919
  • e Év: 303856
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.